CTP: Până să extragem aur de la Roșia Montană, politicienii extrag voturi

Băsescu Ponta Antonescu
Băsescu Ponta Antonescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu susține că cei mai importanți politicieni ai țării, Traian Băsescu, Victor Ponta și Crin Antonescu, au transformat dezbaterile pe tema Roșia Montană în "metode de prostire a oamenilor, pentru a smulge capital politic".

"Traian Băsescu a încercat să nu fie mai prejos decât ceea ce au făcut până acum domnii Ponta şi Antonescu. Adică, metode de prostire în faţă a oamenilor", a spus Cristian Tudor Popescu, în cadrul emisiunii "Subiectiv" de la Antena 3, după declarația de presă făcută, luni, de șeful statului.

"Pentru că ceilalţi i-au furat startul, domnul Băsescu a ţinut să nu se lase mai prejos. De altfel a şi spus că nu s-a dus la Roşia Montană pentru că acolo s-a dus Victor Ponta şi l-a felicitat în gând", a continuat jurnalistul. "E clar registrul în care se desfăşoară toate lucrurile astea. Nu e vorba de Roşia Montană. Titlul corect este «nimic despre Roşia Montană, nimic despre locuri de muncă, nimic despre cianuri, nimic despre ecologie». Este o bătălie crâncenă ca să se mai smulgă o emoţie, ceva de la populaţie, un cât de cât capital politic, de încredere, de autoritate... . Asta se doreşte să se extragă. Până să se extragă vreun gram de aur de la Roşia Montană, asistăm la diverse metode de extragere de voturi", a concluzionat Cristian Tudor Popescu.

Vezi și: Băsescu cere retragerea proiectului RMGC: Ponta, premier laș și mincinos, încalcă Constituția. Șova e incompetent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel