CTP: "E o lovitură dură pentru PNL". Iohannis, prezidențiabil

CTP Hurezeanu
CTP Hurezeanu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat demisiile de la vârful PNL. 

CTP a spus, la Digi 24, că "demisia lui Crin Antonescu nu rezolvă decât o problemă personală. O problemă de orgoliu, rămasă nerezolvată din vara anului 2012. Când, la fel, într-un mod hazardat şi deplasat, domnul Antonescu şi-a pus cariera politică pe masa de poker. Acum nu ajută partidul cu nimic această demisie a domnului Antonescu". 

Antonescu, președintele PNL. Iohannis, prezidențiabil PNL

Jurnalistul a explicat de ce Klaus Iohannis ar trebui să fie prezidențiabilul PNL și Crin Antonescu ar trebui să rămână șef de partid: "Pentru că nu are niciun pic de experienţă în conducerea acestui partid. Ori, structurile din teritoriu ale PNL-ului sunt greu de controlat, baronii PNL sunt greu de controlat, ori, ca domnul Iohannis să şi reuşească să stăpânească PNL-ul şi să şi candideze la preşedinţie acum, mi se pare o sarcină dificilă, dacă nu imposibilă. Ar fi fost mai bine pentru partid ca domnul Antonescu, fără declaraţii bombastice cu care s-a eroizat în campanie, să fi rămas preşedintele partidului, controlând în continuare structurile şi domnul Iohannis să devină candidat la preşedinţie al partidului". 

"Este o lovitură dură pentru PNL"

Cât despre demisia lui Klaus Iohannis, CT Popescu spune: "Dacă domnul Iohannis a luat această decizie, este ciudat, după ce îţi dai demisia din funcţia de prim-vicepreşedinte, odată cu Crin Antonescu din cea de preşedinte, e mai greu să candidezi în calitate de lider al partidului. Este o lovitură dură pentru PNL, nu văd pe cine altcineva ar putea pune PNL acum, în ceasul al unsprezecelea, timpul deja s-a scurs. Pe cine să mai propui acum candidat la preşedinţie? O altă mare problemă...”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel