CTP: Cel mai înfiorător lucru după accidentul de avion este ...

ctp
ctp

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit marți despre accidentul aviatic din Apuseni. El a transmis că cel mai înfiorător lucru, în opinia sa, este faptul că autorităţile nu-şi asumă răspunderea.

"Este lucrul cel mai înfiorător acest reflex primar care se naşte în mintea şi sufletul autorităţilor române în momentul acesta.

<Noi n-avem nicio vină, noi ne-am făcut datoria. E o problemă morală>. Dacă mor nişte oameni cu zile, pentru că tu nu ai putut să-i localizezi, în loc să-şi pună întrebarea, omeneşte vorbind, <Unde am greşit noi? Ce trebuia să funcţioneze şi n-a funcţionat?>. Asta trebuia să fie întrebarea.

N-am văzut la nimeni această întrebare în ţara noastră. Toţi au acest reflex: să nu cumva să fiu eu scos vinovat. În ce priveşte STS, are o caracteristică specială, este serviciu secret şi cel mai mare secret este că în cea mai mare parte a timpului nu face nimic. Nu găseşti nişte oameni în pădure! <Hai măi, STS, niște cyborgi electronici, salvaţi-i pe oamenii ăia!>. Niciunul dintre ei nu are nicio mustrare de conştiinţă.

Asta a fost capacitatea de reacţie a autorităţilor române. Acest spectacol al neputinţei nu poate să nu te ducă cu gândul la ce s-ar întâmpla cu ţara asta dacă ar fi supusă unui atentat terorist de mari dimensiuni. Atât au putut să facă şi s-au justificat în felul în care se justifică de ore întregi", a spus Cristian Tudor Popescu, la Realtatea TV.

Vom vedea persoane demise?

Cât despre o eventuală demisie în urma accidentului aviatic, jurnalistul a opinat că dacă se găseşte rapid "cineva care nu are suficiente proptele la partid, atunci acela va fi aruncat".

"Este spectacolul a ceea ce s-a creat în aparatul de execuţie din România, unde lucrurile sunt mult mai grave", a adăugat CT Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel