CTP: Băsescu și Ponta dărâmă clădiri pe care nu le-au construit

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu i-a criticat pe Traiann Băsescu și Victor Ponta. El a declarat că cei doi dărâmă clădiri pe care nu le-au construit. 

"E practic imposibil să mai faci o analiză politică, politologică, pe ce fac aceste două persoane, dl. Băsescu și dl. Ponta, președintele și premierul acestei țări, pentru că te umpli de ridicol", a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi 24. 

VEZI și: Hurezeanu critică mutarea lui Ponta. "Unde se duc cei amenințați de foame și sărăcie?"

Jurnalistul a adăugat, criticând mutarea lui Ponta la MApN: "Aceste persoane distrug niște clădiri pe care nu le-au construit, de pildă Palatul Cotroceni nu putea fi construit de un personaj precum Traian Băsescu, ceea ce nu îl impiedică pe domnul Băsescu (...) să îl transforme într-o speluncă de porc. Că așa îi place lui. (...) Dincolo, domnul Victor Ponta discreditează, își bate joc de Palatul Victoria, simbolul puterii guvernamentale, ducându-se la Ministerul Apărării Naționale. Prin asta, vrea să resusciteze un tipar de dinainte de '89: Steaua-Dinamo (...) Se dovedește profund iresponsabil, pentru că dă un gest de militarizare a țării, antagonizează niște instituții ale statului, armata și serviciile secrete și face asta în condițiile în care la câțiva pași de noi, o țară riscă să se descompună". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel