CT Popescu: "Să îl aud pe Iohannis a fost o binefacere"

Cristian Tudor Popescu.jpeg
Cristian Tudor Popescu.jpeg

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat declarațiile făcute luni de către prim-vicepreședintele PNL, Klaus Iohannis. Publicistul a precizat: "să îl aud pe domnul Iohannis a fost o binefacere".

"Nu am aflat ceva nou în această după-amiază. Nu avem un breaking news în ceea ce a spus domnul Iohannis. Ce mai poate continua între PSD și PNL, după ultimele declarații ale domnului Antonescu și reacțiile lui Victor Ponta?

Ce am văzut astăzi a fost un prim exercițiu de campanie a lui Klaus Iohannis, care va face tandem cu Crin Antonescu în lunile care urmează (...). A fost o probă de nou stil politic în campania electorală româneacă. Pentru mine, să îl aud pe domnul Iohannis a fost o binefacere. Nu neapărat în legătură cu ce spune, cu conținutul, cu politica, cu ideile, ci cu modul în care vorbește. (...)

Știe să nu folosească decât atâtea cuvinte cât este nevoie. Este un politician cu un minimum de adjective, fără epitete, fără exprimări colorate, așa cum folosesc toți din punct de vedere propagandistic și manipulator. Acest tip de discurs este în sine știrea acestei zile. Acest tip de discurs va încerca să îl prezinte domnul Iohannis electoratului ca pe o alternativă la ceea ce auzim de la ceilalți politicieni de vârf de ani de zile”, a declarat Cristian Tudor Popescu, citat de digi24.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel