CT Popescu îi face jigodii pe Sandu și Oprescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu îi numește ”jigodii” pe Sorin Oprescu, Mircea Sandu, Neculai Onțanu și Marcel Nicolaescu, în urma evenimentelor în care aceștia au fost implicați în ultimele zile.

”Primarul Oprescu a reuşit să mă convingă că lăcrimatul în public poate fi mai dezgustător decât urinatul în public”, își începe CT Popescu editorialul din Gândul, intitulat ”Jigodii”.

Acesta arată că edilul Capitalei a promis în campania electorală că va rezolva problema câinilor maidanezi, iar acum apelează la un referendum pentru această problemă. ”Întrebat fiind cum va vota la zisa consultare locală, Oprescu spune că n-are importanţă. Mai rar asemenea combinaţie de laşitate cu şulfărie şi tupeu”, adaugă editorialistul, care consideră că primarul Bucureștiului se pregătește de o candidatură la prezidențiale, unde plânsul la minut și referendumul au succes.

Pe primarul Sectorului 2 Neculai Onțanu, CT Popescu îl acuză că, după ce a dat comunicatul despre ”incident cățel”, s-a făcut nevăzut.

Pe viceprimarul Marcel Nicolaescu îl cataloghează ca fiind ”autorul unei glume de miliţian la căpătâiul copilului sfârtecat”, iar în final îl amintește pe preşedintele FRF, Mircea Sandu, care invită familia micuțului ucis la meciul România – Ungaria. Toate pentru a constata ”că în viaţa publică românească jigodiile nu bântuie doar pe străzi”.

”O ultimă întrebare: de ce nu sunt acum mii de români în stradă care să strige în amintirea lui Ionuţ şi să ceară scoaterea din funcţiune a jigodiilor de tot soiul? Viaţa unui copil nu valorează cât aurul de la Roşia Montană?”, își încheie Cristian Tudor Popescu editorialul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel