CSU CRAIOVA - FC VIITORUL CONSTANȚA, SCOR

CSU CRAIOVA - FC VIITORUL CONSTANȚA, SCOR CS Universitatea Craiova a jucat contra FC Viitorul Constanţa pe stadionul ”Ion Oblemenco” din Bănie, în etapa a şaptea a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

CSU CRAIOVA - FC VIITORUL CONSTANȚA, SCOR Meciul s-a terminat la egalitate: 3- 3.

CSU CRAIOVA - FC VIITORUL CONSTANȚA, SCOR  Alexandru Cicâldău (15) a deschis scorul pentru campioana en titre, cu un şut pe lângă portarul Nicolai Calancea, după o lansare de la Ganea, dar Universitatea a egalat prin Alexandru Mitriţă (24), după o pasă cu călcâiul a lui Băluţă. Gazdele au intrat la pauză în avantaj, după ce Alex Băluţă a punctat (45) în urma unei combinaţii cu Nicuşor Bancu.

CSU CRAIOVA - FC VIITORUL CONSTANȚA, SCOR  După pauză, FC Viitorul a înscris de două ori în primele zece minute, prin Cristian Ganea (46, 55), fost jucător al Craiovei, ambele cu loburi peste portarul Calancea, al doilea după un semiluft al portarului moldovean. Băluţă a marcat ultimul gol al Universităţii (57), cu un şut din careu, la o fază prelungită de atac. Mitriţă şi Băluţă sunt foşti jucători ai Viitorului.

[citeste si]

CSU CRAIOVA - FC VIITORUL CONSTANȚA, SCOR  Universitatea a câştigat ambele meciuri directe din sezonul regulat, cu 2-0 în deplasare şi 3-1 acasă. În play-off, scorul a fost de 0-0 în prima partidă şi 3-3 în retur.

CSU CRAIOVA - FC VIITORUL CONSTANȚA, SCOR  Universitatea are doar o victorie în ultimele şase etape, trei egaluri şi două eşecuri. Universitatea şi-a păstrat, însă, invincibilitatea pe noul stadion Oblemenco.

CSU CRAIOVA - FC VIITORUL CONSTANȚA, SCOR  FC Viitorul are două egaluri şi un eşec în ultimele trei etape.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel