CSM, decizie privind ședințele publice

Bogdan Bolojan / 12 ian 2017 / 17:23 Salveaza PDF Comentarii

 Şedinţele publice ale plenului Consiliului Superior al Magistraturii se vor transmite în continuare pe pagina de internet a instituţiei, a anunţat joi purtătorul de cuvânt al CSM, Daniela Lecca. 

"Şedinţa plenului a fost publică şi a fost transmisă, integral, prin intermediul portalului EMAP, instanţelor şi parchetelor, precum şi la sediul Consiliului, la nivelul Centrului de presă. Identificând o serie de dificultăţi tehnice în transmiterea şedinţei prin intermediul portalului EMAP, precum şi inconvenienţe de ordin obiectiv privind inclusiv accesul reprezentanţilor mass-media la sediul instituţiei, cu consecinţe directe în preluarea şi transmiterea publică a şedinţei, Consiliul a apreciat ca fiind adecvată difuzarea pe viitor, în direct, a lucrărilor plenului pe pagina sa de internet - www.csm1909.ro", a declarat Daniela Lecca. 

Precizarea vine după ce şedinţa plenului CSM de joi a putut fi vizionată doar parţial de reprezentanţii mass-media aflaţi la sediul instituţiei, ea nemaifiind transmisă în direct pe pagina de internet, în urma unei decizii a CSM, informează Agerpres.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24