EXCLUSIV  CSM București. Gabriela Szabo: Totul este gratuit. Handbalul este REGINA

Sursa: DigiSport
Sursa: DigiSport

Invitată la DCNews Live, Gabriela Szabo a vorbit despre secțiile sportive de la CSM București, de acolo de unde părinții și copiii pot alege o disciplină care li se potrivește și să o urmeze gratuit.  Fosta mare campioană spune că la clubul bucureștean handbalul este regină.  

La CSM București există o mare varietate de sporturi și masculin și feminin: handbal, rugby, volei, baschet, motociclism, tenis, judo, yachthing.  Oricine poate urma o astfel de disciplină sportivă, totul fiind gratuit. 

"Totul este gratuit. Toate intrările în bazele pe care noi le avem închiriate pentru copilul care vrea să vină să facă sport la CSM sunt gratuite. Este un efort pe care îl face Primăriei Capitalei. Echipele au toate condițiile. Avem sportivi din străinătate, avem cei mai buni jucători din lume, deci condițiile sunt bune. Avem cei mai buni jucători la handbal masculin și feminin. O avem pe Cristina Neagu, ea este Messi din handbal și mă duc la fiecare meci numai să o privesc. O avem și pe Oana Manea, am avut-o și pe Cristina Vărzaru care s-a retras dar am cooptat-o în echipa noastră de management. Avem nume importante la club," a spus Gabriela Szabo la DCNews Live. 

Fosta campioană spune că există sponsori care vor să vină la CSM, însă majoritatea sunt orientați către handbal, pentru că această disciplină a devenit regină la clubul bucureștean. 

Sunt contracte de publicitate, recent am semnat cu Engie și mulți bani din acel contract vor merge către dezvoltare: centre de copii și susținerea performanței la echipa mare. Avem sponsori dar majoritatea vin către handbal pentru că astăzi la CSM București handbalul este regină. Îmi doresc să se dezvolte și secția de atletism de la CSM și deja ușor ușor foarte mulți atenți vor să vină la club. Finaliștii de la campionatul mondial de la Londra sunt de la CSM București. Asta se datorează echipei de management de la secția de atletism. 

Vezi răspunsul complet al Gabrielei Szabo:

 

[citeste si

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel