CSM, anunț despre propunerea de reînvestire a Laurei Codruţa Kovesi la DNA

Secţia pentru procurori a CSM a decis, joi, să amâne pentru 28 martie discutarea propunerii de reînvestire a Laurei Codruţa Kovesi în funcţia de procuror şef al DNA.

Secţia pentru procurori a CSM a decis, joi, să amâne pentru 28 martie discutarea propunerii de reînvestire a Laurei Codruţa Kovesi în funcţia de procuror şef al DNA. 'În şedinţa de astăzi, 24 martie 2016, având în vedere cererea de amânare formulată de ministrul justiţiei, doamna Raluca Prună, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât amânarea discutării propunerii de reînvestire în funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a doamnei Laura Codruţa Kovesi, procuror şef al DNA, pentru data de 28 martie 2016, ora 10,00', se precizează într-un comunicat al CSM.

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a transmis către CSM, pe 29 februarie, propunerea de reînvestire a Laurei Codruţa Kovesi în funcţia de procuror-şef al DNA. Conform calendarului iniţial, joi, 24 martie, era programată intervievarea candidatului, iar pe 25 martie - transmiterea avizului către Ministerul Justiţiei. Ca urmare a atentatelor de la Bruxelles, ministrul Prună a cerut CSM reprogramarea interviului, întrucât joi participă la reuniunea Consiliului extraordinar Justiţie şi Afaceri Interne

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel