Cruzime: Cățelușă moartă, după ce a fost mușcată de stăpânul ei

ellie
ellie

O cățelușă a murit, la nicio zi, după ce stăpânul său, enervat că patrupedul său a încercat să îi atace, a mușcat-o şi i-a rupt o parte dintr-o ureche, provocându-i o hemoragie puternică, relatează Daily Mail.

Un Staffordshire bull terrier și-a supărat stăpânul, după ce l-a atacat sărindu-i la față și îl rănise. Mark Else, în vârstă de 23 de ani, nu a dorit să rămână dator pentru atac și a trecut la repercusiuni.

Astfel, Else a dat-o afară pe căţeluşa sa Ellie, aruncându-o pe fereastră şi provocându-i traumatisme abdominale şi fracturi multiple, dar şi hemoragie abdominală.

Else nu a fost mulțumit cu pedeapsa aplicată cățelușei, așa că a chemat-o pe Ellie din nou în casă. Britanicul și-a dus cățelușa în baie, a aşezat-o în cadă şi şi-a înfipt dinţii în urechea ei, rupându-i o bucată zdravănă şi provocându-i hemoragie. Apoi a pus-o într-o cuşcă şi a dus-o într-o cameră, la etaj.

Oarecum conștient de comportamentul său deviant, Else a mers la spital, unde a cerut să i se facă un consult psihiatric, scrie Daily Telegraph.

Atacul oribil, care s-a dovedit fatal pentru animal, l-a adus pe Else în faţa judecătorilor unui tribunal din Mansfield, în Nottinghamshire. Britanicul a fost acuzat de cruzime şi rele tratamente aplicate animalelor şi i s-a dat o pedeapsă de 18 luni de închisoare cu suspendare, precum şi interdicţie de a mai ţine animale în proprietate, pe o perioadă de zece ani.

Else şi-a recunoscut faptele, dar în acelaşi timp s-a aflat, în urma controlului psihiatric, că fusese abuzat în copilărie. Acum primeşte tratament psihiatric.

Autopsia cățelușei a relevat faptul că Ellie a fost subponderală, a avut fracturi la ficat și a suferit o hemoragie puternică după ce urechea i-a fost parțial ruptă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel