Criză politică. Florin Călinescu, mesaj pentru politicieni: Penala noastră clasă politică...

Florin Călinescu a comentat, pe Facebook, agitația pe plan politic generată de conflictul iscat între coaliția majoritară PSD-ALDE și conducerea Guvernului României.

„De 27 de ani încoace am văzut multe, aproape toate spectacolele de circ asigurate de cei din penala noastră clasă politică. Mereu am zis că nimic mai ridicol nu poate veni. Azi, a venit. Doi neica nimeni, amândoi cu probleme la cv-ul juridic, au sărit la beregată altui nimeni, agățat de o grindă tot de ei.Dragneatariceanugrindeanu.

Va să zică aia doi vor să mi-l doboare pe l-apus de soare că nu-i scapă de la o strânsoare…în timp ce datele spun că România are cea mai mare creștere economică din nu știu care timp încoace, creștere economică pe care, în general o face guvernul, nu partidele, ÎN ACELAȘI TIMP, dragneatariceanu zice că guvernul nu și-a atins targhetul.
Te p..i pă ei de râs. ÎN ȘI MAI ACELAȘI TIMP, orbanulbusoi se joacă de-a ceata lui pițigoi tristă prin zăvoi.
Claus doarme fericit că trump l-a anunțat că mută toată bază de la incirlicturcia la noi, cu tot cu nucleare, pentru a asigura creșterea turismului sovietic la cote incandescente. Victoria cu chile la fotbal ne asigură că nu ne mai calificăm la niciunde,niciodată.
Hai, Simona!”, a scris artistul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel