Criză educațională privind sexualitatea!? Vaticanul lansează un ghid. Se va distribui în toată lumea

Alexandru Ichim / 11 iun 2019 / 08:52 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Vatican lansează un ghid pentru a aborda "criza educațională" privind genul, susține The Guardian. Documentul, numit "Barbați și femei pe care le-a creat", va fi trimis școlilor catolice din întreaga lume.

Vaticanul a lansat dezbaterea privind ideologia de gen, publicând un document educațional intitulat "Bărbați și femei pe care le-a creat", în încercarea de a aborda ceea ce a numit "o criză educațională".

Lucrarea urmărește să îi ajute pe profesorii catolici să contracareze idei care "neagă diferența naturală dintre bărbat și femeie" și subtitrată "Către o cale de dialog pe tema teoriei de gen în educație".

Documentul întocmit de ministerul de educației al bisericii afirmă că: "Este din ce în ce mai clar că acum ne confruntăm cu ceea ce s-ar putea numi cu exactitate o criză educațională, în special în domeniul afectivității și al sexualității".

Documentul notează "provocări" care se ridică din teoria genului, care "neagă diferența și reciprocitatea în natura bărbatului și a femeii și preconizează o societate fără diferențe sexuale, eliminând astfel baza antropologică a familiei".


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26