Criză educațională privind sexualitatea!? Vaticanul lansează un ghid. Se va distribui în toată lumea

Vatican lansează un ghid pentru a aborda "criza educațională" privind genul, susține The Guardian. Documentul, numit "Barbați și femei pe care le-a creat", va fi trimis școlilor catolice din întreaga lume.

Vaticanul a lansat dezbaterea privind ideologia de gen, publicând un document educațional intitulat "Bărbați și femei pe care le-a creat", în încercarea de a aborda ceea ce a numit "o criză educațională".

Lucrarea urmărește să îi ajute pe profesorii catolici să contracareze idei care "neagă diferența naturală dintre bărbat și femeie" și subtitrată "Către o cale de dialog pe tema teoriei de gen în educație".

Documentul întocmit de ministerul de educației al bisericii afirmă că: "Este din ce în ce mai clar că acum ne confruntăm cu ceea ce s-ar putea numi cu exactitate o criză educațională, în special în domeniul afectivității și al sexualității".

Documentul notează "provocări" care se ridică din teoria genului, care "neagă diferența și reciprocitatea în natura bărbatului și a femeii și preconizează o societate fără diferențe sexuale, eliminând astfel baza antropologică a familiei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel