Criza a împlinit 3 anişori şi deja a săvârşit un omor calificat. PAMFLET

ziare
ziare

De la Hotnews aflăm cât de şmecheri sunt americanii. Atât de şmecheri încât s-au dus în Afganistan au ras tot pe acolo şi acum se apucă să reconstruiască. Dacă ar repara daunele ar fi foarte frumos, doar că investiţiile se fac pe banii talibanilor, iar profiturile se fac nevăzute în nişte conturi americane din Elveţia. Oare şi talibanii ascultau la Europa Liberă a lor şi sperau să vină americanii? Uite că la ei au venit şi acum nu mai au după ce scoate o cană de petrol, că totul merge la salvatori.

Adevărul ne povesteşte pas cu pas viaţa lui Nicolae Ceauşescu. Nu eram noi prea curioşi nici cât era cel mai iubit fiu al poprului, apăi acum! Oricum, ideea e că observăm că şi pe vremea aia sistemul era tot la fel, cine are pila înfiptă în coasta partidului, creşte în 3 luni, cât alţi militari în 10.

Dezvăluirile despre corupţia din arbitraj continuă. România Liberă ne explică cum a ajuns vinul lui Ţerbea pe masa lui Avram junior la nunta acestuia. Cumetrie mare a fost acolo, iar de la CCA numai de bine. Al treilea preşedinte al arbitrilor arestat la rând. Îi saltă aşa pe bandă rulantă. Încep să miros un complot. Ce credeţi că Avram mişca în front fără ca Mitică sau Sandu să ştie? Nici vorbă. Nu uitaţi că cei doi în curând îl bat şi pe Fidel Castro la ani petrecuţi în funcţie. Doar nu au rămas atâta timp acolo doar pentru că i-a plăcut poprul? Nu, ca nişte Doni adevăraţi, au controlat tot ce mişcă, iar când nu  mai au nevoie de un om, apasă butonul roşu al DNA, care vine şi ştrege scările cu ei.

Grecia a ajuns la fundul sacului, ne spune Jurnalul Naţional. Uniunea Europeană se pare că a realizat că nu mai poate face nimic şi pregăteşte deja funeraliile Greciei. Şcoala de zvonistică a intrat în funcţiune şi nu departe e ziua în care vom avea mare BREAKING NEWS: Grecia în faliment! De data aceasta nu mai merge tactica toţi pentru unul şi unul pentru toţi. Acum se aplică scapă cine poate. Fiecare după cum are ghinionul, cine are picioare mai lungi se duce mai repede, cine nu, s-a ars. Oare politicenii noştrii contemporani sunt la fel de volatili ca cei din perioada interbelică? Mai ştiu ei când e momentul să sară în altă barcă? Sau ne ducem ca Boc-ul...pardon ca bolovanul la fund?

Libertatea a ajuns în criză de dive şi a decis să scoată un nou produs pe tarabă: fata lui Adrian Minune. Pesemne că li s-a terminat rezervorul: Simona Sensual e fumată, Nicoleta Luciu trece prin momente grele iar Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin se ceartă cam rar pentru a acoperi prima pagină, chiar zi de zi. Aşa că cei de la Libertatea nutresc o nouă stea. Abia aştept pozele suprinse de paparazzi în care Carmen Minune se va găsi cu vreun fotbalist sau chiar mai bine cu un manelist, prieten cu tacsu'. Sărmanul băiat va îngenunchea, măcar aşa de ochii lumii, să nu zică lumea că îi vorbeşte de sus tatălui miresei.

De la DeCe News aflăm că în TVR s-a dus caşcavalul. După ce au dat afară plebea, urmează caii cei mari. Falimentul luciu în care se zbate postul naţional de ani buni îşi revarsă în sfârşit consecinţele. Cei care până acum mâncau o pâine albă degeaba prin Dorobanţi, vor trebui să se apuce serios de muncă, poate, pentru o pâine mai neagră în altă parte. Cert e aceşti campioni la tăierea frunzei la câini, nu vor mai avea viaţa de privilegiat de până acum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel