Criză a gunoaielor. Primarul cere prefectului să declare stare de urgență

Criza gunoaielor din Cluj nu dă pace oamenilor. După ce Emil Boc spunea că nu mai doarme nopțile și că e mai greu decât când era primar, un alt primar se află într-o situație asemănătoare. 

Oamenii din Florești, Cluj, se confruntă cu o criză a gunoaielor, care nu mai pot fi duse în Cluj. Oamenii cer o soluție primarului, primarul Horia Șulea aruncă situația în curtea prefectului județului Cluj. Mai mult, primarul vede două soluții: asociațiile de locatari să plătească datoriile către firma de salubritate sau să fie declarată stare de urgență. 

”Întrucât observ că unii sunt mari specialiști în soluții cerute primarului, ei bine, iată, primarul vă dă o soluție. Cea mai simplă: TOATE ASOCIAȚIILE SĂ ÎȘI PLĂTEASCĂ DATORIILE CĂTRE FIRMĂ, UNELE VECHI DE 4-5-6 LUNI. VĂ GARANTEZ CĂ DUPĂ PLATA A 150.000 EURO SITUAȚIA AR fi DEBLOCATA IMEDIAT!", a scris primarul Horia Șulea pe Facebook. Primarul susține că în caz contrar vor sta șase luni cu gunoiul sub geam, până când o altă companie va câștiga licitația. 

Primarul a mai scris: ”Vă garantez că dacă e declarată starea de urgență în 4 zile Floreștiul e lună și bec. Ne descurcăm cum putem până în aprilie când devine funcțională rampa de transfer a Floreștiului și până atunci, noi toți, micșorăm volumul de deșeuri prin colectare selectivă și predarea deșeurilor refolosibile la cele 2 centre de pe raza comunei (și în curând vor fi și altele). Alte soluții, LEGALE ȘI PROIECTATE PE REALITATE.....nu sunt!”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel