Cristoiu: Iohannis este primul președinte postdecembrist care face asta

Baie de mulțime a președintelui Klaus Iohannis. Foto: Administrația Prezidențială
Baie de mulțime a președintelui Klaus Iohannis. Foto: Administrația Prezidențială

Jurnalistul Ion Cristoiu a fost invitat să comenteze, printr-o invervenție telefonică, la România TV, candidatura actualului președinte al României, Klaus Iohannis, pentru un al doilea mandat la alegerile prezidențiale din 2019.

Ion Cristoiu îl consideră pe Klaus Iohannis primul președinte postdecembrist care își anunță candidatura pentru un al doilea mandat la prezidențiale cu an și jumătate înainte de scrutin. 

Domnul președinte Iohannis este primul președinte postdecembrist care își anunță înainte cu un an și jumătate candidatura. Toți președinții în exercițiu și-au anunțat-o pe ultima sută de metri deoarece au ținut să fie până la momentul declanșării campaniei electorale, președinți ai României.

Domnul Klaus Iohannis a anunțat-o din iunie și de atunci este într-o campanie electorală, un moment al acestei campanii fiind reprezentat de manifestările de la Alba Iulia, unde, spre stupoarea mea, domnul Iohannis a apărut alături de garda întruchipată de civilii și militarii de la SRI. Eu așa ceva nu am pomenit nici în America Latină, ca la parada organizată pentru Centenarul Marii Uniri să fie în spatele președintelui ales toate șepcile aurii ale generalilor de la SRI și băștile civile din conducerea actuală a SRI., a afirmat jurnalistul Ion Cristoiu în emisiunea prezentată de Violeta Romanescu, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel