Cristoiu intervine în scandalul demiterii lui Weber

Ion Cristoiu
Ion Cristoiu

Jurnalistul şi publicistul Ion Cristoiu a vorbit despre revocarea din funcţie a Avocatului Poporului, Renate Weber.

Ion Cristoiu a spus: „Doamna Renate Weber a reafirmat că nu beneficiază de pensie specială, aşa scrie în lege. Nu poţi să fii partid european şi să formulezi o asemenea minciună uşor de contrazis. Un alt motiv invocat este sesizarea CCR în legatură cu neconstituţionalitatea legii de impozitare a pensiilor speciale. Ştiu că acesta a fost principalul motiv”, a explicat jurnalistul.

În opinia sa, Renate Wber este un exemplu în ceea ce priveşte îndeplinirea unei funcţii. „Ca să înţelegem aberaţia acestei cereri trebuie să ne uităm la felul în care doamna Renate Weber îşi îndeplineşte această funcţie. Doamna Renate Weber este un exemplu de cum ar trebui îndeplinită o funcţie în România. Numai în timpul stării de alertă, Avocatul Poporului a trimis CCR şi altor instituţii 50 de sesizări, toate întemeiate. Toate sesizările Avocatului Poporului au primit răspuns favorabil de la CCR, care a confirmat că erau chestiuni neconstituţionale”, în opinia publicistului, notează Mediafax. 

Mai mult, Ion Cristoiu consideră că depunerea cererii de revocare din funcţie a Avocatului Poporului are consecinţe uriaşe pentru PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel