Cristoiu, despre Viorica Dăncilă: E mult mai vicleană decât credem

Ion Cristoiu
Ion Cristoiu

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit, în direct, la România TV, despre cum crede că va opera Viorica Dăncilă în Guvernul României după plecarea lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD.

Eu nu cred că Viorica Dăncilă va opera în Guvern în funcție dacă cineva a fost sau nu apropiat de Liviu Dragnea. E destul de prudentă și e mult mai vicleană decât credem. Cred că va opera și pentru o nouă direcție. A dat satisfacție unor noi baroni care nu erau în gruparea lui Dragnea. E foarte interesant că Viorica Dăncilă pare liderul PSD perfect ca baronii să se bată între ei. Nu e ca la Năstase care se bătea el cu ei. Ați observat că de la încarcerarea lui Dragnea, e un fel de ba învinge echipa unuia, ba echipa altuia. 

Cred că va fi foarte ocupată să rezolve niște cereri ale partenerilor strategici, dar și ale serviciilor coaliției de guvernare.

Nu cred că are orgolii că cineva a fost omul lui Dragnea, a spus jurnalistul Ion Cristoiu, prezent prin legătură telefonică, în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV.

Vezi și: Dăncilă, întâlnire de impact. Cu cine a discutat premierul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel