Cristoiu, despre legea care a pus pe jar societatea. SURPRIZĂ: Efect contrar

Ion Cristoiu
Ion Cristoiu

Jurnalistul şi publicistul Ion Cristoiu a vorbit despre legea privind identitatea de gen, adoptată recent de Parlament.

Ion Cristoiu spune că legea adoptată de Senat, prin care se interzice orice discuţie despre identitatea de gen în şcoli şi universităţi şi care a stârnit critici vehemente, „este o prostie”.

Acesta subliniază că interzicerea discuţiilor despre identitatea de gen va face ca acest concept să devină şi mai accesibil publicului.

„Asemenea proiecte de legi nu fac decât să întărească curentul acesta împotriva căruia vrea să lupte legea. Dacă vrei să îngropi acum Biserica, faci un proiect de lege prin care interzici să o critici. În acel moment, toată lumea o critică. Este limpede că orice lucru interzis nu face altceva decât să devină şi mai accesibil publicului”, a susţinut publicistul.

Ion Cristoiu mai spune că, în cazul în care ar fi promulgată, legea ar face mai mult rău decât bine, dar preşedintele Iohannis nu o va promulga, în opinia acestuia.

Senatul a adoptat marţi, în calitate de camera decizională, un amendament la proiectul de modificare a Legii educaţiei naţionale care interzice în şcoli, universităţi şi în toate spaţiile destinate educaţiei şi formării profesionale „activităţile în vederea răspândirii teoriei sau opiniei identităţii de gen, înţeleasă ca teoria sau opinia că genul este un concept diferit de sexul biologic şi că cele două nu sunt întotdeauna aceleaşi”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel