Cristina Tunegaru, anunț de vânzare: Lucrare de licență, preț 150 de euro

DCNews Team / 13 oct 2017 / 21:17 Salveaza PDF Comentarii
Cristina Tunegaru
Descriere foto: Cristina Tunegaru

Cristina Tunegaru este în atenția tuturor în aceste zile după ce a reușit să-i blocheze pagina de Facebook jurnalistului Patrick Andre de Hillerin, care a comparat-o cu polițistul Marian Godină. 

UPDATE: Iată prima reacție publică a profesoarei Cristina Tunegaru, publicată pe Facebook: ”Nu am raportat pe nimeni niciodată și nu am solicitat nimănui acest lucru. Sunt târâtă într-un război care nu are nicio legătura cu mine. Nu am vândut lucrări de licență, nu am nicio echipă în spate, sunt singură. Petrec în fiecare zi peste trei ore pe drumul dintre casă și școală, iar când ajung acasă sunt împroșcată de un șuvoi de calomnii, pentru simplul motiv că unii nu-s de acord cu mine sau cu ce cred ei că am spus. Nu am denigrat pe nimeni, dar sunt linșată public de sute de persoane în sute de mesaje, postări, comentarii, pe care nici nu le pot citi. Îmi afectează viața și munca: cele 21 de ore de predare, ore de pregătire pentru evaluare, pregătire suplimentară cu copiii care au nevoie, ședințe cu părinții și în școală, voluntariat la bibliotecă, activitățile CEAC. E anormal ceea ce se întâmplă, sunt un simplu om care și-a exprimat o opinie. Aș vrea să-mi închid laptopul și să mă trezesc într-o societate normală în care să pot lucra așa cum mă pricep, să pot să ofer ce am eu mai bun, să educ copiii cu drag, să dăruiesc o șansă unor copii dintr-o școală rurală.”

Astăzi, ActiveNews publică un articol șocant despre profesoara `anti-Eminescu`. Potrivit unui anunț dat la mica publicitate în 2012, Cristina Tunegaru ar fi avut intenția să vândă o lucrare de licență gata făcută pentru suma de 150 de euro. Nu știm dacă profesoara a ajuns să vândă lucrarea sau nu, sigur este că intenția a existat. 

Anunțul încă există pe Internet, fapt verificat de noi:

(w670)

Deși nu apare numele profesoarei, apare un număr de telefon, același afișat de aceasta pe Facebook. La ora scrierii acestui articol, profesoara nu poate fi apelată. Însă, putem confirma că profesoara Cristina Tunegaru a fost contactată la acest număr de telefon. 

(w670)

La căutarea aceluiași număr pe Google, mai apare un anunț, de meditații la domiciliu, care vine în contradicție cu principiile profesoarei. Aceasta susținea potrivit Republica: ”Nu fac meditații. Meditațiile sunt un sistem paralel de învățământ care reprezintă eșecul învățământului public”. 

Cu toate aceastea, găsim următorul anunț: 

(w670)

Până la publicarea știrii, Cristina Tunegaru nu a putut fi contactată. Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26