Cristina Trăilă, șefa femeilor din PDL l-a dat pe Ponta în judecată. Vezi ce daune cere

Preşedintele Organizaţiei de Femei a PDL, Cristina Trăilă, l-a acţionat în judecată pe "Am introdus cererea de chemare în judecată împotriva lui Victor Ponta în privinţa minciunilor la adresa mea. Cu fiecare minciună pe care o va spune Victor Ponta se va alege cu o nouă plângere în instanţă", a declarat joi Cristina Trăilă.

În plângerea depusă de președintele Organizației de Femei a PDL se arată că Victor Ponta "a adus atingere onoarei demnităţii prestigiului şi cinstei" Cristinei Trăilă prin "proferarea de expresii insultătoare, calomnii, defăimări şi denigrări prin adresarea directă în public şi prin mass-media". Cristina Trăilă a solicitat ca Victor Ponta să înlăture efectele acuzaţiilor nelegitime aduse la adresa ei prin scuze publice şi retractarea declaraţiilor, precum şi prin acordarea unei reparaţii patrimoniale pentru prejudiciul adus în cuantum de 100 de mii de euro. Aceasta este acuzată de Corpul de Control al premierului că a acoperit nereguli la Primăria sectorului 3, Metrorex, Primăria Târgu Mureş şi CJ Galaţi.

În urma verificărilor efectuate la ANRMAP pentru perioada 1 ianuarie 2009-30 iunie 2012, legat de modul de respectare a prevederilor legale privind organizarea, funcţionarea şi exercitarea atribuţiilor de către personalul ANRMAP, s-a constatat că, la 28 martie 2012, Ministerul Afacerilor Europene a transmis preşedintelui ANRMAP faptul că în sistemul EU Pilot a fost introdusă o solicitare de informaţii din partea Direcţiei Generale Piaţa Internă şi Servicii din cadrul Comisiei Europene, privind legalitatea atribuirii de către Primăria Sector 3 - Bucureşti, în perioada 2008-2010, a unui număr de 77 de contracte prin procedura "negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare", solicitandu-se, totodată, transmiterea răspunsului oficial până la 30 aprilie 2012.

"Nu mai putem întoarce timpul înapoi şi să nu îi mai lăsăm pe Botiş, Lăzăroiu, Sulfina Barbu, doamna Trăilă de la ANRMAP şi doamna Cristina Zevedei, tot de la PDL Bucureşti, sub conducerea căreia s-a produs catastrofa. Sunt convins că în domeniul fondurilor europene, PDL, cu cât se ascunde, cu atât e în avantajul lor. Să nu ne amintim cu totul ce au făcut", declara premierul în septembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel