Cristina Țopescu, recent intrată în PSD, pleacă de la Prima Tv

Cristina-Topescu dece
Cristina-Topescu dece

Cristina Țopescu, care a anunțat la Convenția de vineri că s-a înscris în PSD, părăsește postul Prima Tv și se va concentra pe proiectele sociale pe care le-a susținut și ca jurnalist, se arată într-un comunicat de presă al televiziunii, citat de paginademedia.ro.

Prima Tv precizează că Țopescu a ales să se "dedice în totalitate" proiectelor sociale, iar conducerea postului "respectă opțiunea Cristinei Țopescu și îi multumește" pentru profesionalism și implicare în cei 12 ani de colaborare. Televiziunea mai spune că este "alături de Cristina Țopescu și îi dorește succes în noua sa carieră".

"Mulțumesc din suflet echipei de la Prima TV cu care am făcut multe lucruri, inclusiv campanii sociale în care am crezut și eu, și departamentul de știri de la Prima TV. Ca om politic, nu voi face decât sa continuu să susțin și să lupt pentru cauze în care cred cu toată tăria și în care m-am implicat până acum ca jurnalist", a spus social-democrata.

Postul său de la Prima Tv îi va reveni Magdei Vasiliu.

În prima zi de congres a PSD, președinta organizației de femei a PSD, Rovana Plumb, a prezentat-o pe jurnalista Cristina Țopescu drept membru al formațiunii conduse de Victor Ponta. Aceasta din urmă a precizat că s-a sfătuit cu președintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, înainte de a lua decizia de a se alătura social-democraților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel