Vasile Dîncu, remarcă sfâșietoare despre Cristina Țopescu

Cristina Țopescu a spus la un moment dat că ar dori să se mute la Cluj Napoca, ea simțind că nu se poate adapta la viața din Capitală.

Legat de această intenție, dar și despre amintirile pe care le are cu Cristina Țopescu, sociologul Vasile Dîncu a povestit câte ceva despre ea: 

”Eu o știu de multă vreme, ca jurnalist, în primul rând. Ne-am împrietenit în numele unor valori pe care le repectăm amândoi” a spus Vasile Dîncu, la Realitatea Plus.

”Credea că este mereu înconjurată de prieteni, dar în care era mereu singură”

”Eu știam de faptul că vrea să se mute la Cluj. Am vorbit de multe ori cu ea în ultima perioadă și ar fi vrut să se mute la Cluj pentru că i se părea că jungla asta dâmbovițeană nu răspunde valorilor în care ea credea și le promova cu sfințenie. Ea era o ființă rară, un înger între noi. Noi oamenii o dezamăgeam pentru că nu ne ridicam la înălțimea standardelor pe care ea le observa și le trăia. Într-adevăr, nu se simțea bine aici în București. Dar, poate că dacă s-ar fi mutat la Cluj ar fi fost la fel de dezamăgită. Mi-a spus, într-o discuție, că iubește oamenii la fel de mult ca animalele. Nu putea să-și realizeze aceste valori în această lume în care credea că este mereu înconjurată de prieteni, dar în care era mereu singură”, a mai spus Vasile Dîncu, luni seara, într-o intervenție telefonică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel