Cristina Stamate, înmormântată. Mărturisirea zguduitoare a lui Arşinel

Cristina Stamate. foto: teatrultanase.ro
Cristina Stamate. foto: teatrultanase.ro

Actriţa Cristina Stamate a fost înmormântată miercuri la Cimitirul Bellu din Capitală, fiind condusă pe ultimul drum de artişti, colegi de la Teatrul 'Constantin Tănase', prieteni şi admiratori.

Câteva sute de oameni au aşteptat cu flori şi lumânări cortegiul funerar la Cimitirul Bellu.

"A ţinut ani de zile casa închisă la 'Constantin Tănase'. A servit teatrul şi publicul la cel mai înalt nivel. A trăit destul de mult singură în ultimii ani. O regretăm. Aşa cum Stela a lăsat un gol uriaş... Nu e un blestem, e un destin. Toţi suntem un pic vinovaţi că nu am fost mai aproape de ea, cu toate că a jucat în aproape toate spectacolele noastre, a spus Alexandru Arşinel la plecarea cortegiului funerar de la Teatrul 'Constantin Tănase'.

Cristina Stamate a murit luni la vârsta de 71 de ani. Sicriul cu trupul neînsufleţit a fost depus marţi la Teatrul 'Constantin Tănase' şi zeci de bucureşteni au venit să îi aducă un ultim omagiu. Printre cei care au trecut să îşi ia rămas bun s-au numărat actorii Mitică Popescu, Alexandru Arşinel, Vasile Muraru, Paula Rădulescu, soprana Ana Maria Donose. Coroane de flori au fost trimise de preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, Ministerul Culturii, Teatrul 'Constantin Tănase', colegii de la Liceul 'Sf. Sava'.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel