Cristina Spătar, vești neașteptate de la Alin Ionescu, soțul acesteia

Alin Ionescu, soţul Cristinei Spătar, rămâne după gratii. Acesta  nu a  reuşit să-i convingă pe judecătorii Curţii de Apel Bucureşti că merită să fie anchetat în libertate în dosarul în care este acuzat că ar fi ţepuit statul român cu peste 10 milioane de euro.

Procurorii susţin în referatul cu propunere de arestare preventivă, rămas valabil şi după contestaţia lui Alin Ionescu, că pe lângă dependenţi de droguri sau oameni fără adăpost, soţul Cristinei Spătar a implicat în afacerea ilegală de înfiinţare de firme-fantomă propriii oameni, pe care îi putea controla.

Chiar şi-aşa, atunci când banii se scoteau cash din bancă, Ionescu se prezenta personal în sucursală, însoţit de "gorile" de la firma sa de pază şi încasa sumele pentru care achita pe loc comisioane de 500 de lei. Atunci când angajaţii s-au prins însă că există riscul ca ei să meargă la puşcărie din cauza sumelor mult prea mari retrase de la bănci (n.r. - numai în două rânduri interpuşii au scos din conturi 1.200.000 de euro), unii dintre ei au preferat să-şi dea demisia de la societatea soţului Cristinei Spătar, relatează libertatea.ro.

Citește și: Firme folosite de soțul Cristinei Spătar pentru evaziune, pe numele unor consumatori de droguri

Pentru a recupera prejudiciul estimat la circa 10 milioane de euro, anchetatorii au pus sechestru pe vila din sectorul 2 al Capitalei a familiei Ionescu- Spătar şi pe sediul firmei acestora. În plus, procurorii urmăresc şi alte bunuri pe care acesta le-ar putea deţine prin interpuşi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel