Cristina Șișcanu a APRINS Internetul. Întrebări RUȘINOASE pentru Botezatu și Munteanu. Val de CRITICI: Ai dat-o de gard / S-a ÎNROȘIT

Cristina Șișcanu a ridicat Internetul în picioare, după finala "Bravo, ai stil! Celebrities". Val de comentarii după întrebările acide pentru Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu.

Cristina Șișcanu a lansat o serie de acuzații extrem de grave în finala "Bravo, ai stil! Celebrities". Vedeta a insinuat că jurații Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu le-ar fi ajutat pe Andreea Tonciu și Alexandra Ungureanu să ajungă departe în competiție. 

Întrebările Cristinei Șișanu și eliminarea ei au ridicat Internetul în picioare și au stârnit un val de reacții. 

Întrebarea Cristinei Șișcanu pentru Cătălin Botezatu. Au rămas șocați

"Domnule Botezatu, ați primit foloase materiale sau alte tipuri de foloase de la Andreea Tonciu sau cineva din familia Andreei Tonciu?", a întrebat Cristina Șișcanu. 

"Cred că am ajuns la un punct financiar destul de înalt încât să nu trebuiască să primesc de la alții. Recunosc, m-am întâlnit o dată cu Anamaria Prodan și singurul lucru despre care m-a întrebat a fost: Ce face nebuna mea? (n.r. Andreea Tonciu)", a răspuns Cătălin Botezatu, care a continuat că, într-adevăr, s-a întâlnit la un moment dat cu Anamaria Prodan, nașa de cununie a Andreei Tonciu, și au vorbit despre Andreea, însă de aici până la traficul de influență pe care l-a insinuat soția lui Mădălin Ionescu este cale lungă.

Întrebarea Cristinei Șișcanu pentru Maurice Munteanu

"Ați stat în spatele ținutelor purtate de Alexandra Ungureanu?", a întrebat Cristina Șișcanu.

"Evident că răspunsul este nu, Cristina Șișcanu. În momentul când lansezi astfel de acuzații… Am citit și eu câteva idei de genul ăsta", a răspuns Maurice Munteanu.

Internetul a luat foc

"Cred ca începem sa regretam plecarea Cristinei dupa ce a aruncat bomba", "Dacă suntem drepți.. fiecare jurat a urcat cate o concurenta.. Băduleasca pe Theo..pe ea a sărit-o..Cristina", "În sfârșit imi place Siscanu", "Doamneee de când așteptam să zică cineva asta bravoooo", "A fost vocea publicului Cristina", "Ați văzut de ce avea Alexandra note doar de 5 de la Maurice?", "Siscaneaso, ai dat-o de gard in seara asta! Felicitări, in orice caz! Se pare ca cea mai tupeista tu ești, nu Andreea!", "Gata! Siscaneasa s-a spalat de pacate in fata mea, cu intrebarea adresata lui Bote!", "Și dacă zicea mai repede tot nu rezolva nimic mai rău prindea ura pe ea", "BRAVO Siscanu!!!!Tare de tot!! De stiam, zau ca te votam!", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor. (Vezi mai multe în FOTO)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel