Cristina Pocora, ATAC vehement la adresa lui Traian Băsescu

Cristina Pocora
Cristina Pocora

Cristina Pocora a vorbit despre referendumul din 2012 și a comentat declarațiile pe care le-a făcut Traian Băsescu privind acest subiect.

VEZI ȘI: INTERVIU. Cristina Pocora, purtătorul de cuvânt PNL, dezvăluiri în exclusivitate. Fața mai puțin cunoscută a Cristinei Pocora

"Traian Băsescu se folosește în continuare de suspendarea din 2012 în scop electoral, încercând să deturneze atenția opiniei publice de la scandalul în care sunt implicați membri ai familiei sale.
Acțiunea de suspendare a președintelui Traian Băsescu nu a reprezentat o lovitură de stat. Aceasta este doar interpretarea dată de Traian Băsescu și oamenii din jurul său, care astăzi au revenit în atenția opiniei publice cu aceeași teorie fantezistă, fără nicio bază reală.

VEZI ȘI: Crin Antonescu, CRITICI dure la adresa lui Traian Băsescu

Suspendarea președintelui a fost un demers democratic, la care s-au raliat 7,4 milioane de români, care au votat în favoarea demiterii lui Traian Băsescu.

Traian Băsescu este un președinte fără legitimitate, care s-a întors la Palatul Cotroceni în urma unor artificii.

Noi, liberalii am rămas singurii consecvenți sancționării sistemului lui Traian Băsescu, în timp ce Victor Ponta și PSD sunt cei care au semnat un pact de coabitare imediat după alegerile din 2012. Pentru că mandatul președintelui se apropie de final, Victor Ponta vrea să înlocuiască sistemul nociv al lui Traian Băsescu, după alegerile prezidențiale, cu propriul sistem ticăloșit al partidului stat pe care-l conduce", este de părere Cristina Pocora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel