Cristina Țopescu, lui Florin Chilian: "Ești un artist ușor arogant"

Piesa "Zece" a lui Florin Chilian are o poveste tumultoasă. Respinsă în primii doi-trei ani de industria muzicală pentru că nu era "actuală", piesa "Zece" are deja 12 ani de când a fost lansată de îndrăgitul artist. 

Florin Chilian a spus că piesa "Zece", inițial respinsă categoric, a ajuns cunoscută și datorită fostului președinte Traian Băsescu: "E meritul lui Băsescu de fapt". El a povestit că Giovanni Francesco, fostul iubit al Ioanei Băsescu, a făcut cunoscută piesa. Giovanni Francesco a pus un pariu cu el pentru piesa "Zece", un pariu pe care l-a câștigat: Giovanni Francesco a mers cu piesa la MTV și l-a provocat pe șeful trustului să o dea timp de două săptămâni și dacă nu va fi cunoscută, el va munci timp de două luni gratis. Zis și făcut, iar melodia a devenit ceea ce este astăzi, îndrăgită de mulți tineri și cupluri. 

Glumind, artistul a spus, în emisiunea "Dincolo de știri" de la Antena 3 că "trebuie să vorbesc cu ăștia, cu tehnocrații, pentru creșterea natalității și... pentru încercări". "Deja ești un artist ușor arogant. Pentru reușite, nu pentru încercări", a replicat Cristina Țopescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel