Cristina Țopescu, către Iohannis: Jos pălăria. Ați făcut ce trebuia

Klaus Iohannis s-a autosesizat cu privire la cazul mamei care a furat mâncare pentru fiica sa și a fost condamnată la trei ani de închisoare cu executare.

Mihai Gâdea a primit de la Administrația Prezidențială o informare potrivit căreia "președintele Klaus Iohannis a dispus demararea verificărilor și a solicitat informații de la instituții competente" referitoare la acest caz.

Cristina Țopescu a comentat acest subiect sâmbătă seară la emisiunea "Dincolo de știri".

"Milioane de oameni au plâns împreună cu noi. Există oameni pe care îi poate lăsa reci tristețea unui copil? Pe președintele Iohannis iată că nu l-a lăsat rece. A reacționat prompt și pentru asta... jos pălăria, domnule președinte. Ați făcut ce trebuia și sper să mergeți până la capăt: să o aduceți pe mama Anei înapoi lângă ea chiar dacă a furat un cașcaval și un salam pentru a-și hrăni fetița. Există și măsuri alternative atunci când oamenii greșesc cu atât mai mult cu cât este vorba de femei, mame în urma cărora rămân copii cu sufletul zdrobit. Noi, jurnaliștii, trebuie să ne aplecăm mai des asupra suferinței, inclusiv a celor care se află după gratii. Și ei sunt oameni, și ei merită o nouă șansă", a zis Cristina Țopescu la Antena 3, în emisiunea "Dincolo de știri".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel