Cristina Mihaela Dorobanțu este de 3 ori nașă! Are 17 perechi de fini!

Cristina Mihaela Dorobanțu are în familie o adevărată tradiție de a cununa religios cupluri sau a boteza copii. La 27 de ani, frumoasa prezentatoare de la vedeta Kanal D are deja trei fini pe nume Andrei, Maria și Mihai, iar părinții ei au nu mai puțin de 17 perechi de fini.

Cristina știe că botezul unui copil este un ritual foarte important, puternic si plin de însemnătate. Bucuria de a fi nașă nu se rezumă doar la momentul botezului, părintele spiritual trebuie să îi ofere celui mic îndrumare toată viața și să îi fie alături.

(oar_w460)

Cei trei copii pe care Cristina i-a botezat locuiesc în județul Giurgiu, unde stă și bunica vedetei. Andrei are 6 ani și stie că, fiind fratele mai mare, trebuie să aibă grijă de Maria, care este doar cu un an mai mică, și de Mihai, care are 3 ani. Toți trei o așteaptă cu nerăbdare pe Cristina și o sună în fiecare săptămână ca să îi povestească prin ce peripeții mai trec.

(oar_w460) 

“Andrei, Maria și Mihai sunt finii mei. Pe toti trei i-am botezat eu. Părinții mei au 17 perechi de fini. Cei trei fini locuiesc în Giurgiu, acolo unde stă bunica mea. Îi vizitez cât de des pot și îi surprind mereu cu dulciuri și jucării. Zilele trecute am fost la ei și mi-au făcut o surpriză foarte frumoasă. Mi-au pregătit scrisori și fiecare m-a desenat așa cum mă vede... Sunt, în viziunea lor, o prințesă cu inimă de aur, dar și un fluturaș. Mă iubesc mult, iar eu îi iubesc și mai mult. Îmi spun mereu că sunt foarte mândri când mă văd miercurea la televizor. Își cheamă toți prietenii și se uită împreună la rubrica mea, Secrete între fete. Mi se umple sufletul de bucurie de fiecare dată când îi vizitez”, spune Cristina Mihaela Dorobanțu, realizatoarea rubricii  “Secrete între fete”, din cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel