EXCLUSIV  Cristina Mihaela, DEZVĂLUIRI despre Mariana de la EXATLON. ”Nu mă așteptam”

EXATLON, Mariana
EXATLON, Mariana

Cristina Mihaela, în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D, a transformat-o pe Mariana, de la Exatlon. Războinica a fost aspru criticată mai ales de Giani, faimosul care i-a atras atenția că nu este deloc feminină. 

”M-a surprins”

Pentru DCNews, Cristina Mihaela Dorobanțu a dezvăluit că ”I-am surprins feminitate și, dincolo de ceea ce afișează Mariana, imaginea masculină, este o persoană sensibilă, modestă, de la care eu consider că atât noi, cât și cei care ne urmăresc au ce învăța. A fost extraordinar, ne-am distrat pe cinste, ca fetele, la cumpărături. Am lăsat-o pe Mariana ce a dorit ea pentru a se îmbrăca și m-a surprins, pentru că nu bănuiam vreo clipă că are veleități stilistice. Da, și-a ales niște lucruri frumoase. A venit în studio cu mândria omului care a muncit ca să clădească ceva, a alergat prin viață până să ajungă în punctul care să ne surprindă pe noi toți. Mariana a apărut în fața noastră surprinzătoare și extraordinară, așa cum este ea de fapt. Am ajuns s-o cunosc dincolo de ecrane, dincolo de ce se afișa la emisiunea EXATLON și nu ne-am înșelat în privința ei, este un om extraordinar.”  

”Nu mă așteptam”

Cristina Mihaela Dorobanțu a mai povestit ce a uimit-o. 

”Este la fel de naturală și-n viața de zi cu zi. M-a surprins printr-o alegere vestimentară, și-a ales o pereche de pantaloni scurți și, înainte să-i aleagă pe aceștia, a pus mâna pe o rochie scurtă, o fustă mini, cum spune ea. Nu mă așteptam ca din hainele sport și din adidași să sară direct într-o ținută de gală cu atâta lejeritate și să fie atât de naturală pe cât a fost. Se adaptează oricărei situații și e de apreciat, merge de la coteț, după cum știți, într-o vilă de lux, fără să facă diferențe.” a afirmat vedeta de la Kanal D. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel