Cristiano Ronaldo, ceas de 2 milioane de euro

Atacantul Cristiano Ronaldo (Juventus Torino) a afişat luni la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Manchester United din Liga Campionilor, un ceas de 2 milioane euro şi a răspuns încrezător şi surâzător tuturor întrebărilor jurnaliştilor, relatează AS. 

Ceasul cu diamante de la încheietura portughezului a atras atenţia jurnaliştilor. Este vorba de o marcă prestigioasă, Jacob and Co, din gama Caviar Torubillon, cu 424 de diamante albe şi roşii încrustate pe toată structura ceasului, inclusiv pe curea. Un asemenea ceas este evaluat la 2 milioane euro şi ziarul The Sun a relatat că o asemenea piesă a fost cumpărată recent de rapper-ul Wizkid. 

Ronaldo, care nu va juca în meciul de marţi de la Manchester, a declarat că este liniştit după ultimele evenimente: Ştiu că pot fi un exemplu atât în teren cât şi în afara lui. Întotdeauna zâmbesc, sunt fericit, joc la un club fantastic, am o familie minunată, patru copii, sunt sănătos. Nimic nu mă perturbă.  Despre cazul Mayorga în care este acuzat de viol, Ronaldo a adăugat că este încrezător că avocaţii săi îl vor exonera de acuzaţii: Nu sunt aici să spun minciuni, dar sunt liniştit cu avocaţii mei şi sunt foarte încrezător în munca lor. În cele din urmă adevărul va triumfa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel