Cristiano Ronaldo, gesturi obscene în meciul cu Atletico Madrid. Decizia UEFA

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

UEFA a decis să nu îl sancţioneze pe Cristiano Ronaldo pentru gesturile obscene făcute în timpul partidei cu Atletico Madrid. 

Vedeta echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, nu va fi suspendat de Comisia de disciplină a UEFA după gestul obscen făcut la adresa suporterilor lui Atletico Madrid în meciul retur al optimilor Ligii Campionilor de săptămâna trecută. Potrivit France Football, Comisa de disciplină a analizat joi cazul şi a decis să nu-l suspende pe atacantul portughez pentru partida tur cu Ajax Amsterdam, din sferturi, obligându-l pe jucător doar la plata unei amenzi de 20.000 euro. 

UEFA, procedură disciplinară pentru "conduită inadecvată"



UEFA deschisese săptămâna trecută procedura disciplinară împotriva lui Cristiano Ronaldo pentru "conduită inadecvată", după ce fotbalistul lui Juventus a avut un gest obscen în timpul meciului cu Atletico Madrid. 

Ronaldo, autorul unui hat-trick ce a adus calificarea lui Juventus în sferturile Ligii Campionilor (3-0), i-a răspuns antrenorului lui Atletico, Diego Simeone, cu un gest similar făcut de acesta, cu mâna la părţile genitale, cu ocazia victoriei din tur (2-0) a echipei spaniole. După penalty-ul care a adus calificarea, Ronaldo şi-a pus mâna în părţile genitale şi a mimat un act sexual. Gestul atacantului portughez a stârnit amuzament pe reţelele de socializare. Simeone le-a cerut atunci scuze celor care s-au simţit jigniţi de gestul său. Tehnicianul a fost amendat de UEFA cu 20.000 de euro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel