Cristiana Anghel-Sorina Matei. "A făcut-o cu sânge rece. Nu, Sorina Matei, nu ești inocentă!"

Senatoarea Cristiana Anghel a scris un răspuns la răspunsul Sorinei Matei, după ce deputata Elena Udrea a spus că jurnalista B1 TV este plătită de catre omul de afaceri Nicolae Dumitru (poreclit Niro), la cererea directorului interimar al SRI, Florian Coldea. 

Sorina Matei a scris un răspuns, pe blogul său, în care dezminte afirmațiile Elenei Udrea și subliniază că există o antipatie mai veche între ea și deputată. 

Senatoarea Cristiana Anghel a scris, pe pagina sa de socializare, un răspuns la răspunsul dat de Sorina Matei: "Aș crede ce spune Sorina Matei dacă nu aș avea propria mea experiență. A fost o linșare mediatică comandată, care mi-a mâncat sănătatea pur și simplu. A făcut-o cu sânge rece. Nu, Sorina Matei. Nu ești inocenta. Cel puțin în ceea ce mă privește. Te-ai gândit vreodata cum m-am simțit eu când m-ai acuzat, tu știind foarte bine că nu am nicio vină?! Te-ai gândit vreodată la familia mea care a suferit doar pentru că tu ai primit un ordin și nu ai avut nicio problemă de conștiința să-l pui în aplicare?! Mi-ai "hăituit" copilul zile întregi... Din cauza ta, eu, care nu am furat un leu din banul public, am ajuns la Parchetul de pe langa ÎCCJ. Am primit NUP. Culmea, n-am avut nici măcar avocat. M-am dus singură... doar cu Dumnezeu în suflet... Dar urmele au rămas... Și-acum internetul este plin de invective și calomnii la adresa mea. Reminiscente ale "muncii" tale "corecte" din 2013... De ce toate acestea?! Doar pentru că tu, Sorina Matei, ai îndeplinit un ordin. Nu știu al cui. Dar știu din ce cauză. Te-am iertat, Sorina Matei, dar nu pot uita. Viața nu mă lasă să uit. Nu, Sorina Matei, nu ești Alba ca Zapada... Din păcate. (Nicio clipă nu te-ai gândit la ce spun eu, de ani: "ce faci, ție-ți faci, ce dai, ție-ți dai".)". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel