Cristiana Anghel o dă la întors: Ce spune despre "Guvernarea de rahat"

După ce a șocat cu poezia postată pe Facebook, senatoarea grevistă Cristiana Anghel o dă la întors. 

Ea a șters de pe pagina sa de Facebook poezia în care erau întâlnite versuri despre Duhul Sfânt, alături de expresii ca "guvernare de rahat", sau "fraiere te-am manevrat".

Cristiana Anghel, acuzată că înjură pe Facebook: ”Guvernare de rahat”

Probabil că tocmai reacția conservatorilor - din ale căror rânduri face parte - a determinat-o pe Cristiana Anghel să își schimbe radical poziția. Alăturarea Duhului Sfânt cu versuri injurioase și insultătoare nu a fost prea inspirată, mai ales în Săptămâna Mare.

Iată noua postare a Cristianei Anghel de pe rețeaua de socializare:

«Am postat poezia "Primavara lui 2013", a domnului Marin Neacsu de pe site-ul "In cuiul catarii", asa cum am facut de fiecare data cu articolele dumnealui. Am postat prima data doar o strofa dar, pentru ca nu era corect fata de autor sa fragmentez poezia, am postat-o pe toata. Cine s-ar fi gandit ca Romania TV nu are alta treaba decat sa "urmareasca" pagina mea personala (prin urmare nu cea de senator, persoana publica), sa citeze doar doua strofe si apoi sa discute iar o zi intreaga ca atac eu guvernul... Nici prin gand nu mi-a trecut. Degeaba incercati sa "bagati batul printre ulucile gardului". Domnilor, ati atins adancimea Groapei Marianelor in ceea ce priveste probitatea, etica, deontologia... Un adevar spus doar pe jumatate poate fi o mare minciuna. Dar despre faptul ca am postat dovada faptului ca m-ati calomniat, de ce nu ati suflat o vorba,?! Si, daca tot urmariti pagina mea, ati aflat ca CCR a reincriminat calomnia si insulta?! Sau mai profitati de perioada scurta pana la redactarea deciziei si publicarea ei in Monitorul oficial?! Si totusi, de ce nu m-ati sunat pentru a obtine un punct de vedere?!»

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel