Cristian Tudor Popescu: Simona Halep era crispată, deritmată, ezitantă

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat meciul Simonei Halep cu Sabina Lisicki. 

"Am făcut și eu crampe în meciul ăsta, la mușchii capului. Nu cred în energii paranormale, dar o asemenea senzație de rău, de aură negativă, cum am avut încă de la primele mingi jucate de Simona, nu știu să o explic. Era deja crispată, deritmată, ezitantă, când lupta cu Lisicki abia începea. Un semn clar al dezordinii interioare a fost aruncarea cozorocului parasolar de pe cap, undeva în spatele terenului, după numai câteva minute", a scris Cristian Tudor Popescu, pe Facebook

Jurnalistul a continuat: "Serviciul Simonei în primul set mi-a amintit de catastrofa din sferturile Australian Open 2014, în fața Cibulkovei, când servea de parcă prindea fluturi. Aproape că-ți dorești în astfel de momente s-o vezi doar la retur, să servească numai adversara. Dar nici retururile Simonei n-au fost grozave, a greșit pasiv de multe ori, a rezolvat prost scurtele nemțoaicei". 

Cristian Tudor Popescu este de părere că Simona Halep a ajuns în tie-break datorită Sabinei Lisicki, despre care scrie că "are un zâmbet aerian care dă de gândit în legătură cu psihicul ei". CTP mai scrie despre Sabina că a avut multe erori, "a greșit enorm" și a avut moment în care a lovit "ca o bezmetică". 

"Dacă pierdea acest meci, nu i-aș fi reproșat nimic, pentru că a luptat la sânge", spune jurnalistul despre Simona Halep. CTP laudă jocul tenismenei românce din setul 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel