Cristian Rizea, pregătit de AREST: Asta e viaţa

Cristian Rizea
Cristian Rizea

Deputatul PSD Cristian Rizea a afirmat luni că dosarul său are o singură probă şi anume un martor care şi-a schimbat declaraţiile după ce 'a ajuns în închisoare şi şi-a negociat libertatea'.

'Am prezentat un punct de vedere al avocatului meu, domnul Alexandru Chiciu, am expus declaraţia pe care am avut-o în faţa colegilor mei deputaţi şi am răspuns ulterior la întrebările pe care un coleg mi le-a adresat. Pot să vă spun doar atât: acest dosar are o singură probă. În această speţă a mai existat un proces, acum cinci ani de zile, în 2011, când l-am câştigat în faţa Agenţiei Naţionale de Integritate. Repet, cu acelaşi obiect, cu aceeaşi sumă de bani, iar acel martor care atunci în 2011 a declarat cu mâna pe Biblie în faţa unui judecător într-un fel, astăzi, la cinci ani de zile, are o declaraţie total schimbată, pentru că în aceşti cinci ani de zile a comis anumite ilegalităţi, a ajuns în închisoare şi şi-a negociat libertatea lui cu preţul libertăţii mele', a declarat Rizea, la ieşirea din sala de şedinţe a Comisiei juridice.

El a susţinut că în spatele acestei acţiuni a DNA este faptul că şi-a dorit să candideze la Primăria sectorului 5.

'Faptul că mi-am dorit să candidez la sectorul 5 şi să fac ceva pentru oamenii de acolo. Trebuia să renunţ mai demult, nu am ascultat pe cine trebuia', a spus deputatul.

Întrebat dacă este pregătit şi pentru varianta arestului, el a spus: 'Sunt pregătit. Dacă trebuie să înfrunt asta... E un examen pentru mine, asta e viaţa'. Comisia juridică a Camerei Deputaţilor urmează să se dea raport pe cererea DNA privind încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a deputatului PSD Cristian Rizea.

Deputatul PSD este acuzat de trafic de influenţă, spălare de bani în formă continuată şi influenţarea declaraţiilor.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel