Cristian Rizea: Regret situaţia în care se află doamna Udrea

Deputatul PSD, Cristian Rizea, a fost invitatul Andrei Miron la Realitatea Tv, acesta explicând la ce decizie a ajuns în privinţa acuzaţiilor pe care i le-a adus Elena Udrea.

"O ştiu de vreo 14 ani, suntem amici, de când dânsa nu era în politică, era avocat! Vreau să precizez foarte clar, dar foarte clar, am spus că o dau în judecată pentru că am luat ştirea la cald, nu am văzut înregistrrarea secundă cu secundă şi mi-am exprimat poziţia public imediat, la televiziune. Însă spun, nu am luat niciodată niciun leu de la doamna Udrea, o rog public să spună aceste lucruri, dacă există o dovadă că i-aş fi cerut sau mi-a dat dânsa vreun ban. Nu am făcut afaceri cu dânsa, nu am mers în vacanţe cu dânsa, nu am ieşit nici măcar la un restaurant cu familia pentru că, să zicem, suntem amici de familie de vreo 14 ani. Am reacţionat, am luat legătura cu avocaţii aseară. Urmărind, însă, emisiunea de la TVR, fiind întrebată doamna Udrea, am văzut că nu a mai pomenit numele meu când a venit vorba de bani. A zis ceva de soţii Turcan, că nu ştiu ce campanie, ceea ce nu cred, că dl. Turcan nu a candidat, am văzut că atunci când a fost întrebată ce politician a luat bani, a spus... nu, că sunt jurnalişti, dar, fapt, nici ăia nu sunt jurnalişti, că sunt analişti", a declarat acesta.

Citeşte şi: Război Raluca Turcan - Elena Udrea: Nu toți pot fi cumpărați

"Dimineață când am vorbit cu avocaţii, pentru că eram foarte hotărât să fac această plângere, mi-au zis avocaţii: Vă spunem foarte clar, nu există o propoziţie în contextul de bani. A zis că nu aveţi căderea morală, a insinuat anumite lucruri, dar absolut nimic de bani. Nu am pe ce s-o dau în judecată, nu există această probă, când mă duc, mă voi face de râs în faţa judecătorului", susţine Rizea.

"Din păcate, pentru doamna Udrea, regret situaţia în care se află", a mai adăudat deputatul PSD la Realitatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel