Cristian Popescu-Piedone, judecat în același dosar cu patronii de la Colectiv

Club Colectiv
Club Colectiv

Judecătoria Sectorului 4 a decis miercuri trimiterea la Tribunalul Bucureşti a dosarului în care sunt judecaţi patronii de la Clubul Colectiv, în vederea reunirii cu dosarul în care este inculpat fostul primar Cristian Popescu-Piedone. 

Instanţa a admis în acest sens o cerere înaintată de Parchetul General la primul termen al procesului care a avut loc în luna februarie, însă decizia nu este definitivă.

Parchetul susţinea că, în dosarul de la Judecătoria Sectorului 4, nu există nicio instituţie parte responsabilă civilmente, iar bunurile inculpaţilor nu acoperă despăgubirile cerute de victimele incendiului. Reprezentantul Parchetului arăta că, în dosarul lui Piedone, parte responsabilă civilmente este Primăria Sectorului 4.

Cei trei patroni ai clubului Colectiv - Alin George Anastasescu, Paul Gancea şi Costin Mincu - au fost trimişi în judecată pentru ucidere din culpă, vătămare corporală şi neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă. În dosar mai sunt judecaţi Daniela Niţă - patroana firmei de artificii SC Golden Ideas Fireworks Artists SRL, Cristian Niţă (director) şi Viorel Zaharia (pirotehnist), precum şi persoanele juridice SC Colectiv Club SRL şi SC Golden Ideas Fireworks Artists SRL.

[citeste]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel