Cristian Pomohaci, aplaudat pe scenă: „Fac o dedicaţie specială”

Cristian Pomohaci nu a contestat, deocamdată, excluderea din preoţie, au precizat luni, pentru Agerpres, surse din cadrul Mitropoliei Ardealului. 

Acesta are timp 15 zile să atace, la mitropolit, decizia luată vineri, de către Consistoriul Eparhial al Arhiepiscopiei Ortodoxe Alba Iulia.

În altă ordine de idei, în calitate de cântăreţ de muzică populară, Cristian Pomohaci a fost cel mai aplaudat solist duminică, la Festivalul Oierilor, din comuna Jina. Pomohaci a făcut dedicaţii de pe scenă preotului din comună, care nu era de faţă, dar şi oamenilor prezenţi în public. 'Daţi-mi voie să fac o dedicaţie specială slujitorului sfântului altar care slujeşte aici, în Jina, părintelui dumneavoastră. Să-i sărut mâna sfinţită şi să-i spun prin intermediul cântecului lui Cristian Pomohaci: toată casa are o cruce, numa cine poate o duce', a spus duminică, de pe scenă, fostul preot.

Fostul preot a cântat şi glumit 40 de minute cu cei prezenţi, dar a refuzat să dea declaraţii jurnaliştilor. Un grup de fani ai lui Pomohaci l-a protejat la urcarea şi coborârea de pe scenă pe fostul preot.

Amintim că Pomohaci este cercetat de Parchetul General pentru că ar fi încercat să corupă sexual un minor de 17 ani. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel