Cristian Țopescu, deces. Cristina Țopescu: Televiziunea mi te-a răpit

Cristian Topescu a murit. Cristina Topescu: M-a învățat și neînvățându-mă nimic
Cristian Topescu a murit. Cristina Topescu: M-a învățat și neînvățându-mă nimic

Cristian Țopescu s-a stins din viață marți, 15  mai, la ora 16, la Spitalul Elias. Internat de mai multe zile, comentatorul sportiv a murit din cauza unui stop cardio-respirator iresuscitabil. Fiica sa, Cristina Țopescu, i-a fost alături până în ultima clipă. 

În aprilie 2017, Cristina Țopescu și-a invitat propriul tată în platoul Dincolo de știri, emisiune pe care o modera la Antena 3 și i-a făcut câteva mărturisiri emoționante.  

„Eu sufeream puțin, pentru că televiziunea mi te-a răpit. Ce mă mira pe mine și mă intriga, copil fiind, era că auzeam un alt tată la televizor, tu acasă fiind un taciturn, îți scoteam cuvintele cu cleștele, iar la TV parcă te dedublai”, a spus Cristina Țopescu.

(w670)

Tatăl ei, la rândul său, a mărturisit că era nevoie să existe un echilibru între omul de televiziune și cel de acasă. Comentatorul sportiv era conștient că familia suferea, dar trebuia să fie prezent la serviciu. „Trebuia să existe o compensație între omul foarte vorbăreț de la televizor și omul mai puțin vorbăreț de acasă. Familia mea a suferit într-un fel, pentru că eu eram de dimineață până seara la tv, unde am crescut. A fost pentru mine o școală a vieții”, a fost răscpunsul comentatorului sportiv Cristian Țopescu, pentru fiica sa.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel