LIVE  Cristian Mihai DIDE, INTERVIU. Ce s-a întâmplat ÎNAINTE de a fi încătușat-VIDEO

Cristian Mihai Dide, un tânăr din Bucureşti care a participat de-a lungul timpului la mai multe proteste îndreptate împotriva guvernelor PSD-ALDE, a fost invitat în redacția DC News. 

Interviul pe care ni l-a acordat a avut loc chiar vineri, doar cu câteva ore înainte de a fi încătușat, arestat şi dus la secţia de poliţie pentru că a proiectat mesajul #REZIST pe Muzeul de Artă şi pe Monumentul Revoluţiei din centrul Bucureştiului în timpul festivalului luminii Spotlight, organizat de Primăria Capitalei.

[citeste si]

Cristian Mihai Dide a vorbit la DC News despre Guvernul Dăncilă, despre nemulțumirile pe care le au oamenii din stradă. De asemenea, veți afla legătura dintre el și Carmen Dan, Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea. Cristian Mihai Dide a anunțat ce se va întâmpla pe 12 mai și ce mai au de gând oamenii din stradă.

Marți, 17 aprilie

Interviul pe care ni l-a acordat îl veți putea urmări marți, 17 aprilie, de la ora 11:00 atât pe pagina de Facebook DC News, cât și pe Youtube, în acest articol. Stați cu noi pentru a vedea ce a declarat Cristian Mihai Dide în interviul pe care ni l-a acordat!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel