Cristian Dide - Mircea Badea, replică la gestul șocant: Dacă moare înaintea mea...

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea comentează reacția protestatarului Cristian Dide la moartea unei femei de 40 de ani, ucisă pe trecerea de pietoni. Copilul acesteia, în vârstă de aproape doi ani, este în comă. Singura ”vină” a femeii, pentru Cristian Dide, a fost că era din Jandamerie. 

Protestatarul Cristian Dide a scris, miercuri, pe contul său de Facebook, ”one more down, du-te după Giani”. Aceasta a fost reacția sa după ce o femeie din Jandarmerie a fost spulberată pe trecerea de pietoni de un vitezoman. Femeia, în vârstă de 40 de ani a murit, după ce a fost aruncată zeci de metri. Era alături de fetița sa, în vârstă de un an și jumătate, pe care o plimba în cărucior. Fetița este în comă la spital. În ciuda tragediei, Cristian Dide pare că se bucură că a mai murit ”un jandarm” și menționează că pentru el ”scuza” că avea un copil nu ține. 

Mircea Badea, realizatorul ”În Gura Presei”, a comentat, miercuri seară: ”Se bucură de această știre. Eu sunt perfect calm, altă dată poate aș fi luat foc, poate aș fi zis, poate aș fi făcut, nu mai este cazul. Mi-am dat seama că nu merită nimeni și nimic, în primul rând, nu merită țara să mă rablagesc eu ca să ce. Nu merită nimeni și nimic. Nu mi-o luați în nume de rău, dacă vă așteptați să-mi smulg părul din cap sau să mă dau cu capul de masă, nu e cazul. Deci dl Dide se bucură de situația aceasta în care o jandarmeriță moare, călcată de mașină, și fetița ei este în comă.” Mircea Badea a citit și replica lui Angi Șerban la ceea ce a scris Cristian Dide. 

Vezi și: Cristian Dide - Angi Șerban, ceartă între protestatari. "Mă bucur că m-am prins la timp cine ești"

”Eu v-am spus și o mai spun o dată. Mulți dintre #rezist încep să se certe între ei și pe bani” a spus Mircea Badea, care a adăugat că există două posibilități: ”Ori eu voi deceda înaintea lui Cristian Dide, ori el înaintea mea. Clar vom crăpa amândoi la un moment dat, nu e certitudine. În cazul în care Dide moare înaintea mea, mi-am pregătit o postare, am un platouaș de acțiuni pe care le vor întreprinde dacă dl Dide va muri înaintea mea. Pot să bănuiesc la ce se referă Angi Șerban care spune că și-a dat seama cine e, de fapt, Dide.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel