Cristian Ciortan, logodnicul asistentei din accidentul aviatic de la Siutghiol

Cristian Ciortan, logodnicul asistentei care a pierit în tragedia aviatică de la Siutghiol, a vorbit despre evenimentul de luni. 

"Un prieten m-a anunţat că elicopterul SMURD s-a prăbuşit în lac. Am crezut că e o glumă. Am plecat spre locul respectiv, dar odată ajuns la faţa locului mi-am dat seama că eforturile de căutare nu au fost suficiente", a afirmat Cristian Ciortan.

"Din punctul meu de vedere nu am văzut resurse foarte multe care să arate o mobilizare concentrată şi profesională.(...) Am senzaţia şi nu vreau să critic pe nimeni, este doar o părere personală, că avem anumite probleme la managementul situaţiilor de urgenţă. Dacă noi, la nivel de România, nu reuşim să avem o viziune de ansamblu despre o posibilă situaţie de urgenţă şi să stabilim planul de contingeţă care implică resurse materiale, umane şi proceduri, trebuie să apelăm la cei de afară. (...) Am avut nişte mesaje superbe de la ea. Cred că a murit fericită, pentru că cu un minut înainte de impact mi-a scris că dragostea noastră va fi pentru totdeauna", a adăugat el.

"Nu s-a intervenit cum trebuie. Este o chestiune de management. Sunt soluții. Sunt oameni capabili să facă treabă. Este momentul declarațiilor. Nu cred că politizarea acestei situații aduce vreun beneficiu. Este cazul să aducem specialiști. Restul e cancan", a zis Cristian Ciortan la Antena 3.

Pe malul lacului Siutghiol, bărbatul a asistat neputincios la operațiunea de salvare a femeii iubite.  A stat și s-a rugat încontinuupentru logodnica lui. În vârstă de 38 de ani, femeia urcase cu două vieți la bordul aparatului de zbor: a ei și a pruncului din pântece. Tocmai luni îi dăduse partenerului minunata veste că este însărcinată. Acum, bărbatul este devastat.

Gabriela Harton avea o fetiță de care Cristian Ciortan va avea grijă de acum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel