Cristian Cioacă rămâne în arest

Magistrații Curții  de Apel Piteşti au respins cererea de revocare a măsurii arestării preventive formulată de fostul poliţist Cristian Cioacă,  decizia fiind definitivă.

Maria Vasii, avocata lui Cristian Cioacă,  a solicitat revocarea arestării preventive a fostului poliţist, iar, vineri, completul Penal Urgent 9 de la Curtea de Apel Piteşti care urma să judece cererea şi-a declinat competenţa şi a dispus înaintarea cauzei către completul de apel desemnat să judece dosarul de omor.

 Ulterior, Completul Penal Urgent 9 de la Curtea de Apel Piteşti a judecat solicitarea, iar decizia a rămas în pronunţare. Instanţa a respins apoi cererea de revocare a arestării preventive, decizia fiind definitivă.

Cioacă a fost condamnat la 22 de ani de închisoare, respectiv 21 de ani de închisoare pentru omor, la care se adaugă un spor de pedeapsă de un an, precum şi la doi ani de închisoare pentru profanare de morminte.

De asemenea, magistraţii au decis ca fostul poliţist să îi plătească familiei Ghinescu şi fiului său, Patrick, despăgubiri morale de 250.000 de euro. Totodată, el trebuie să plătească 135.000 de lei cheltuieli de judecată.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel