Cristian Burci a aflat decizia magistraților în cazul său

Cristian Burci a fost plasat sub control judiciar.

Omul de afaceri Cristian Burci şi ceilalţi patru inculpaţi, reţinuţi de DIICOT - Biroul Teritorial Olt în dosarul referitor la devalizarea Romvag Caracal, au fost puşi sub control judiciar de către magistraţii Tribunalului Olt care au respins joi seara solicitarea procurorilor de luare a măsurii arestării preventive faţă de cele cinci persoane reţinute în cauză.

Potrivit avocatului Denisei Turcu, Mihai Mareş, cele cinci persoane reţinute vor părăsi arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Olt la expirarea ordonanţelor de reţinere.

'S-a respins propunerea DIICOT de luare a măsurii arestului preventiv, s-a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar faţă de toţi cei cinci inculpaţi care au fost astăzi prezenţi la Tribunalul Olt, practic argumentele apărării (...) au prevalat în acest caz şi considerăm că este o decizie justă. (...) Punerea în libertate va avea loc la ora la care vor expira reţinerile care s-au dispus în noaptea trecută, pentru fiecare în parte, în funcţie de ora la care a fost luată', a declarat Mihai Mareş.

Procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Olt au solicitat joi luarea măsurii arestării preventive pentru omul de afaceri Cristian Burci, Denisa Turcu, Clara Clementina Gheocov, Ion Dinoiu şi Vilson Stancu, toţi fiind reţinuţi începând de noaptea trecută. Ei sunt acuzaţi de infracţiuni economice în legătură cu societatea Romvag Caracal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel