Cristian Boureanu, supus unor teste în închisoare

Cristian Boureanu va fi supus unor teste specifice condițiilor de penitenciar daca va fi transferat la penitenciarul Rahova.

Este foarte posibil ca Boureanu să fie transferat din arestul Poliției Central al Capitalei, având în vedere că se află de aproape două luni deja în arest preventiv. Așa spune procedura, ca în astfel de momente, deținuții să fie transferați către Penitenciarul Rahova, iar acolo fostul deputat va intra într-o perioadă de carantină, care presupune evaluarea din punct de vedere medical, psihologic, dar și sociologic. Cristian Boureanu va fi supus și unor teste de analfabestism, va fi întrebat dacă știe să scrie și să citească. Indiferent de studiile sale, și Boureanu va trece prin aceste teste, informează Antena 3.

Gabriela Livadariu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Rahova, a vorbit despre procedura la care sunt supuse toate persoanele private de libertate.

„Orice persoană condamnată sau arestată preventiv este primită în penitenciar pe baza verificării și stabilirii identității și a documentelor care întemeiază legalitatea deținerii. Persoanele deja primite sunt cazate pentru o perioadă de 21 de zile în secția de carantină și observare. Este o perioadă pe care o considerăm specială. În această perioadă, se fac evaluari, se aduc la cunoștință drepturile, obligațiile și interdicției pe perioada încarcerării", a explicat Gabriela Livadariu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel