Cristian Boureanu, făcut K.O. de către polițist. VIDEO

Noi imagini au apărut din seara scandalului dintre Cristian Boureanu și polițiștii de la rutieră, în care se vede cum fostul deputat este lovit de către polițist.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au deschis un dosar pentru fapte de purtare abuzivă în urma scandalului dintre Cristian Boureanu şi poliţişti, fostul deputat acuzându-i pe aceştia că l-ar fi agresat.

Fostul deputat a fost vizitat de către fratele său în arestul Poliţiei Capitalei, acesta declarând că Boureanu are probleme cu dantura şi lovituri la ochi şi cap.

"Era într-o stare nu foarte bună, fizic, se duce la dentist. Are dinţii scoşi, patru dinţi, două faţete căzute, e vânăt la ochi, la cap, dar psihic era bine", a declarat Sorin Boureanu după vizită.

Poliţistul Marian Godină a postat pe Facebook un filmuleţ în care se vede cum poliţistul lovit de Cristian Boureanu ripostează şi se repede la acesta să îl lovească.

În imaginile postate de Marian Godină pe pagina sa de Facebook, se poate observa cum poliţistul ripostează după ce este lovit de Cristian Boureanu.

VIDEO:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel