Cristian Boureanu, decizia magistraților de la Tribunalul București

Magistraţii Tribunalului Bucureşti ar urma să decidă, miercuri, dacă fostul deputat Cristian Boureanu.

UPDATE: Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis, miercuri, că fostul deputat Cristian Boureanu, aflat în arest preventiv din 10 iunie după ce a lovit un poliţist, va rămâne încercerat, hotărârea fiind definitivă.

Tribunalul Bucureşti a admis, astfel, contestaţia Parchetului la decizia magistraţilor Judecătoriei Sectorului 1, de plasare sub control judiciar a fostului parlamentar.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au mai dispus ca măsura arestului preventiv în cazul lui Boureanu să fie verificată în 24 august.

Știre inițială

În urmă cu o săptămână, magistrații au decis că fostul deputat Cristian Boureanu poate fi judecat sub control judiciar, iar decizia a fost atacată de procurori.

Cristian Boureanu le-a cerut, marţi, magistraţilor de la Tribunalul Bucureşti să respingă contestaţia Parchetului şi să fie judecat sub control judiciar.

El a susţinut că, având în vedere probele strânse la dosar, dacă era judecător se aresta singur, dar şi că a lucrat în Africa şi a "îndurat multe" şi că nici în situaţii mai grave nu a avut contact cu poliţia. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel