Cristian Boureanu, decizia magistraților de la Tribunalul București

Magistraţii Tribunalului Bucureşti ar urma să decidă, miercuri, dacă fostul deputat Cristian Boureanu.

UPDATE: Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis, miercuri, că fostul deputat Cristian Boureanu, aflat în arest preventiv din 10 iunie după ce a lovit un poliţist, va rămâne încercerat, hotărârea fiind definitivă.

Tribunalul Bucureşti a admis, astfel, contestaţia Parchetului la decizia magistraţilor Judecătoriei Sectorului 1, de plasare sub control judiciar a fostului parlamentar.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au mai dispus ca măsura arestului preventiv în cazul lui Boureanu să fie verificată în 24 august.

Știre inițială

În urmă cu o săptămână, magistrații au decis că fostul deputat Cristian Boureanu poate fi judecat sub control judiciar, iar decizia a fost atacată de procurori.

Cristian Boureanu le-a cerut, marţi, magistraţilor de la Tribunalul Bucureşti să respingă contestaţia Parchetului şi să fie judecat sub control judiciar.

El a susţinut că, având în vedere probele strânse la dosar, dacă era judecător se aresta singur, dar şi că a lucrat în Africa şi a "îndurat multe" şi că nici în situaţii mai grave nu a avut contact cu poliţia. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel