Cristian Botez, semnal de alarmă: Atenție la acest individ! Înjură, jigneşte femei. Dacă nu primeşte banii ceruţi, ameninţă - FOTO

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Jurnalistul Cristian Botez a tras un semnal de alarmă în ceea ce îl priveșe pe un "parcagiu" agresiv din București.

"Dacă parcaţi în față la Eva, pe bretaua unde e şi parcarea, şi până la Lido, atenţie la acest individ! Cel cu ochelari de soare şi cu şapcă! Face zona de mai multă vreme şi este foarte insistent. Dacă nu primeşte banii ceruţi (cere de la 10 lei în sus) ameninţă ("nu mai vii în parcarea asta"). Înjură, jigneşte femei, de faţă cu copiii acestora, înjură Poliţia, spune că nu-i pasă, că se întoarce şi că îl doare în p*** de amendă". Azi i-am făcut poza după poză, după ce s-a luat de un tânăr, care era cu soţia lui, pentru că acesta nu voia să-i dea banii.

Şoferul care parcase şi se pregătea să plece, la asaltul agresiv al individului, a sunat la 112. A venit un echipaj după 40 de minute. Bine, nu era o urgenţă majoră. Eu eram la câţiva metri de ei şi totul se petrecea în miezul zilei chiar la marginea de interior a Bulevardului Magheru. Înainte de apelul la Urgenţe, puţin a lipsit să nu înceapă bătaia, parcagiul "rezumându-se" doar la scuipaţi, semne cu degetul mijlociu şi injurii porcoase la adresa femeii", a scris Cristian Botez pe Facebook.

"Poliţia nu prea are ce să le facă"

"În cele din urmă, individul, bine afumat - am omis să spun de la început - a plecat, zicând, la mişto, că se întoarce, dar nu poate să aştepte atât Poliţia şi că e dispus să-şi lase numărul de telefon ca să fie anunţat când vin poliţiştii. Ideea e că, în afară de o amendă, pe care astfel de indivizi, din cauza statului lor social situat în afara sistemului, nu o plătesc niciodată, Poliţia nu prea are ce să le facă. Dacă situaţia nu degenerează în bătaie sau distrugere, fapta este doar contravenţie.

Instituţia amenzii nu mai există în România pentru tulburarea liniştii publice. Legea 61 se aplică doar oamenilor cinstiţi, bătrânilor şi studenţilor din provincie. Parcagii, curvele şi cerșetorii de meserie, ca şi boschetarii purtători de boli transmisibile, obraznici şi agresivi şi ei, îşi văd în linişte de activităţile lor asociale, transformând Bucureştiul într-o hazna, într-un loc mizerbali, nesigur şi periculos pentru oamenii oneşti. Asta a făcut PSD, ca şi ceilati politicieni perinadați la putere, din acest oraş. Ca să vorbim doar despre Bucureşti şi doar sub aspectul curăţeniei, liniştii şi ordinii publice!", a mai scris jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel